Motbakkeløp 07.09.2019

Førstkommende lørdag går årets motbakkeløp av stabelen. Nytt av året er at starten går fra Maura skole. Adresse: Lauvåsvegen 2, 2032 Maura. Det er gode parkeringsmuligheter ved skolen, følg skilt fra riksveien. Ved skolen finner dere sekreteriat, kiosk, garderober og toaletter. Det er mulighet for å oppbevare skift o.l. i garderobene.

Oppmøte for forhåndspåmeldte via Racetracker (på nett) kan skje i tidsrommet 08.00-09.30. For de som ønsker påmelding på løpsdagen må fremmøte skje i tidsrommet 08.00-09.00. Vær tidlig ute! Deltakeravgift kan betales via Vipps eller kontant. Vi kan dessverre ikke ta imot kortbetaling.

Løpstart er klokken 10.00. Premieutdeling vil bli ved skolen ca 12.30.

Starten er på 200 moh. med målgang etter 6 km på 544 moh.

Det er utsikter til regn på løpsdagen, vi er derfor glade for å kunne tilby oppvarming i gymsalen på skolen. NB! Dette må skje med innesko eller på sokkelesten. For de som ønsker det, tilbyr vi transport av sekker/bager til toppen, slik at man kan sende et tørt skift i forveien som venter ved målgang. Erfaring tilsier at dette kan være lurt. NB! Merk sekker/bager godt med navn og nummer.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close